Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Emoce ochladly, vztahy se začínají normalizovat a oba se těší z narození společného dítěte. Taková je situace poté, co Romanovi Vojtkovi (52) porodila syna Benedikta jeho manželka Tereza, se kterou se měsíc před plánovaným termínem porodu rozešel.

Roman a Tereza už sice nejsou partneři, ale už kvůli svým dětem spolu nepřestávají komunikovat. Známý seriálový a muzikálový herec dokonce dnes ráno nechyběl u porodu v porodnici U Apolináře.

„K porodu došlo dva dny před plánovaným císařským řezem. Náš syn je zdravý a celý porod proběhl bez komplikací. Také díky manželce, díky lidem a přátelům, kteří nám drželi palce a hlavně díky skvělému týmu porodnice U Apolináře v čele s paní doktorkou Mikešovou,” děkuje Vojtek touto formou lékařce, která přivedla na svět také jeho dceru Editu.

Vojtek nezastírá, že v poslední době prožil nenáročnější období v životě. „Všem, kteří při nás stáli, děkujeme za podporu a klid, kterému se nám v posledních týdnech nedostávalo, a o který i nadále prosíme,” říká dvojnásobný otec Roman Vojtek.

Reklama

Další články

Načítám