Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro Johanu Vaškovou byl film Vybíjená první velkou filmovou šancí. Dostala se k němu díky castingu, kde se hledala mladší dvojnice herečky Simony Babčákové. A protože měla být třídní ošklivkou, adeptka rozhodně neměla být žádná kráska.

"Byl to můj první velký film, ale už jsem hrála v nějakých studentských filmech," vysvětlila Super.cz. Jistá podoba se Simonou tu sice je, nos ale zřejmě nikdo takový jako známá komička nemá. Johaně ho museli vytvářet v maskérně. "Dokonce jsem se s ním tak sžila, že se mi po něm stýskalo. Myslím, že takový nos je krásný, a tak jsem si natáčení velmi užila," překvapila nás.

Žertovali jsme, že by tedy mohla využít služeb plastického chirurga jako její filmová kolegyně Monika Absolonová (47), která si sice nechávala nos zmenšit, ale dobrý operatér by jistě zvládl i opak. "Tak to si ještě promyslím," smála se studentka druhého ročníku gymnázia.

Co plánuje dál? "Do budoucna bych chtěla buď pokračovat v něčem jako v uměleckém divadle, anebo studovat jazyky, dělám francouzštinu a angličtinu, jsem ve frankofonní třídě. Uvidíme, jak se to vyvine," není si jistá Johana, která, co se týče herectví a nosu zároveň, neobdivuje jen Simonu Babčákovou, ale i Gerarda Depardieua.

Reklama

Další články

Načítám