Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Herečka Dakota Johnson nemohla být pro hollywoodskou adaptaci erotického románu Padesát odstínů šedi snad lepší volbou. V civilu je totiž stejně přehlédnutelná jako studentka Anastasia, již ztvárnila na filmovém plátně.

Když spisovatelka E. L. James psala svůj budoucí bestseller, ani ve snu by ji nenapadlo, že příběh o nesmělé dívce, již pan Grey zasvětí do tajů drsnějších erotických praktik, poblázní celý svět. Její pikantní počteníčko se dočkalo dalších dvou dílů i celovečerního filmu, jehož kvality dosahují stejné úrovně jako samotná knižní předloha.

Při natáčení hrálo samozřejmě největší roli obsazení hlavních protagonistů vášnivého milostného dobrodružství. Zatímco Jamie Dornan se jako pan Grey s příliš velkým ohlasem nesetkal a podle některých divaček zcela nevystihuje jejich představu o svůdném sadistovi, Dakota Johnson obstála na jedničku.

Když ji totiž fotografové zastihli na letišti v New Yorku, na první pohled se mohlo zdát, že se zde natáčí Padesát odstínů temnoty (druhý díl úspěšné trilogie). Herečka totiž v civilu působí stejně nenápadně jako po výprasku lačná hrdinka, která s ní má společného více, než se zprvu mohlo zdát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám