Hlavní obsah
Článek

Peroxidový přeliv nejspíš hitem letošní sezóny nebude, ale Kim Kardashian (43) má v rukávu další eso, díky němuž její popularita neklesne k bodu mrazu. Její nahé fotky jsou totiž podstatně zajímavější než experimenty s účesy.

Desátá řada kontroverzní reality show Keeping Up with the Kardashians odstartovala opravdu zostra. Značně okoukaný televizní formát totiž potřeboval k obrazovkám přilákat dostatek publika, a Kim tak v pořadu sledujícím slávychtivý rodinný klan sundala kalhotky i podprsenku.

Záběry žensky tvarované celebrity u plotny by nejspíš nikoho neohromily, ale když se Kardashian svlékne, sledovanost je zajištěna. Manželka rappera Kanyeho Westa tentokrát nechala diváky nahlédnout nejen do svého plného dekoltu, ale také do klína. Milovníci plných křivek tak zajisté vrněli blahem.

Odhalování Kim však nebylo samoúčelné a Kardashian jej obhájila tvrzením, že chce své sexy tělo zvěčnit před případným druhým těhotenstvím, po němž by opět nakynula. Početí dalšího potomka se jí však prozatím nedaří, takže její fanoušci mohou být v klidu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám