Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Proslavil se v pořadu Na stojáka, v němž svým ulítlým humorem rozesmával statisíce diváků. Pak přišly reklamy na mobilního operátora a rázem se stal velkou celebritou. Super.cz se nyní podařilo získat fotografii z dětství baviče Lukáše Pavláska, který vzbuzuje úsměv už svým vzhledem a nejinak tomu bylo, když byl batole!

Zkusili jsme se Lukáše zeptat na jeho vzpomínky na dětství, to jsme ale asi neměli dělat. Smysl pro humor neztrácí za žádných okolností a docela by nás zajímalo, jak by asi vypadal protokol, kdyby tohohle neobvyklého humoristu vyslýchala policie.

„Pamatuju si, jak jsem ležel v místnosti, tam byly další děti a měly na sobě napsaná různá čísla. Brečely, já taky brečel. Ale to je až druhá vzpomínka, ta úplně první je, že jsem ležel v takové komůrce, okolo mě byla všude voda. Byl jsem překvapený, že tam ležím, nevěděl jsem, proč jsem tam v té jeskyňce. A měl jsem taky plovací blány mezi prsty. Z pupíku mi vedla taková šňůrka, kterou jsem dostával všechny živiny, které jsem potřeboval,“ odzbrojil nás vzpomínkou na porodnici a svůj porod Pavlásek.

„Pak si vybavuju, že se najednou všechna ta voda vyvalila ven a já s ní. Tam venku byla hezká sestřička, měla velká prsa, stál tam i doktor a drželi mě. Z toho šoku, že mě vytáhli z toho klidu, který jsem měl v té jeskyňce, jsem začal překvapeně brečet,“ dodal vážně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám