Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Časy, kdy Shannen Doherty se svou partičkou přátel řešila problémy prominentní americké mládeže, jsou už dávno pryč. Herci z kultovního seriálu Beverly Hills 90210 však vytvořili tak výrazné postavy, že jsou s nimi spojováni i po čtvrtstoletí.

Zatímco z Brendiných kámošek jsou maminky na plný úvazek, Shannen si potomka nikdy nepořídila a v jejím věku je už téměř nemožné, že by otěhotněla. Jennie Garth alias Kelly má tři děti, Tori Spelling (50) jakožto seriálová Donna se dokonce stará o čtyři potomky.

To ovšem neznamená, že by jejich kolegyně nebyla šťastná. Shannen se na sociální síti pochlubila fotkou se svým třetím manželem, jíž chtěla poukázat na svou spokojenost. Třiačtyřicetiletá herečka se na selfie v milostném objetí Kurta Iswarienka obešla bez make-upu. Přirozená tvář jí ovšem svědčí.

Seriálová Brenda je v současné době více než spokojená, ale její osobní život byl v minulosti dost divoký. Poprvé se provdala v roce 1993 za Ashleyho Hamiltona, ale jejich svazek vydržel jen rok. Ještě horší zkušeností pro ni bylo manželství s Rickem Salomonem, které bylo po devíti minutách anulováno. Ano, jde o stejného muže, za něhož se už dvakrát provdala Pamela Anderson (56), která se s ním momentálně po několika usmířeních opět rozvádí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám