Hlavní obsah
Článek

Krásná brunetka Tereza Budková byla v roce 2009 zvolena druhou nejkrásnější dívkou Česka, Českou Miss tehdy vyhrála Iveta Vítová. Ta na sebe tehdy strhla samozřejmě největší pozornost, nicméně Tereza se neztratila. Momentálně ji v Česku téměř nevídáme, má zavedenou práci v zahraničním modelingu.

Spolu s několika dalšími kráskami a s přítelem se vypravila do Nízkých Tater, kde si užívala nejen hory, ale i relax v termálních lázních v Bešeňové, kde jsme ji vyzpovídali. "Jsem ráda, že jsem si udělala čas, abych strávila příjemné tři dny. Relaxaci si, myslím, zasloužím, dokončila jsem bakalářskou práci. Když nepracuji, tak se věnuji rodině a škole. Jezdím totiž hodně do zahraničí," vysvětlila, proč ji tak často nevídáme.

"Práce v zahraničí mi vyhovuje víc. Jednak samozřejmě kvůli lepšímu finančnímu ohodnocení, ale z práce se i víc těším. Je tam trochu jiný přístup k modelkám. Řekne se, že se v devět začne a v pět skončí, a opravdu to tak je. A když ne, tak se platí přesčasy. Máme hodinovou pauzu na oběd. Tady to tak bohužel není," upřesnila, proč vyhledává práci mimo Česko.

"Nejvíc předvádím spodní prádlo, protože nejčastěji jezdím do Německa, kde je ten trh komerční a právě prádlo, plavky a nějaké to hezké oblečení se fotí nejvíc," svěřila Tereza, která se může pochlubit skvělou postavou, i když tvrdí, že právě při psaní bakalářské práce starost o figuru trochu zanedbávala.

Kdyby se Tereza nějakému muži zalíbila, měl by ovšem smůlu. I do Nízkých Tater vyrazila s přítelem Michalem, se kterým už je sedm a půl roku. Nechystají svůj vztah někam posunout zásnubami, svatbou anebo si pořídit miminko? "Myslím, že je čas. Oba toho teď máme hodně po pracovní stránce. Přítel má novou práci, já mám novou agenturu. Snažíme se expandovat víc do světa, nejen do zmíněného Německa, ale i do Španělska, Londýna a na další místa. Takže teď pro to není vhodná doba. Už jsme spolu vydrželi hodně věcí. A nějaká svatba a děti? Až to přijde, tak to přijde," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám