Hlavní obsah
Článek

Na nejpopulárnějšího italského hrdinu televizních obrazovek let osmdesátých nejde zapomenout. Neohrožený policista Corrado Cattani bojoval na Sicílii srdnatě s mafií. My jsme každý týden trnuli u obrazovek. Nakonec jej to přeci jen stálo život. Podívejte se, jak vypadá kdysi oblíbený herec dnes.

Díky seriálu Chobotnice se Michele Placido (65) stal idolem hned několika generací žen. Přestože je herec spojován dodnes převážně s touto postavou, nezanevřel na ni. „Znám jen herce, co nenávidí postavy, protože nemají úspěch. Já jsem díky Cattanimu mohl dělat vše, co jsem chtěl,“ řekl k tomu před časem Placido.

V soukromém životě byl Michele Placido velkým záletníkem. Se svou bývalou ženou Simonettou má tři děti. Nejdříve se jim narodila dcera Violante. Během manželství plného krizí si Placido pořídil se svou milenkou Virginií nemanželského syna Indiga. Po návratu ke své ženě spolu zplodili ještě syny Michelangela a Brenna. V současné době Placido vychovává se svou novou partnerkou Federicou své páté dítě, teprve pětiletou dcerku Gabriele.

Reklama

Další články

Načítám