Hlavní obsah
Článek

Herečka Jana Bernášková už má po mateřské dovolené. Vrátila se na plac a v poslední době ji můžeme vídat v oblíbeném seriálu Všechny moje lásky, kde hraje kamarádku hlavní hrdinky v podání Veroniky Žilkové (62). S Janou a jejími dvěma dětmi jsme se potkali na jezdeckém odpoledni pro herce seriálů vysílaných na Primě.

Zatímco Justýna byla nadšená, malý Theodor se zase tolik nebavil. "Koně ho nezajímají, ale objevil tady bagr a auta," řekla nám Jana s tím, že vymýšlet program pro děti, které mezi sebou mají věkový rozdíl sedm let, není jednoduché.

"Většinou se musí přizpůsobovat ta starší. Ale zatím ji docela baví herní centra a hřiště. Už to ale musím hodně vybírat a někdy přijde křik a pláč. Ale Justýnka se musí podvolit a jít s námi třeba na dětské cvičení. Jindy ale zase vezmu Theodora na nějakou její akci. Nedá se svítit," míní herečka.

Už když přišla do jiného stavu, nebyla dcerka nadšená. "Během těhotenství se o tom vůbec nechtěla bavit. Myslela si, že když o tom nebudeme mluvit, tak se nic nestane. Ale když se narodil, tak se do něj zamilovala a byla z ní cítit ta ženská energie," vyprávěla.

"Od té doby, musím zaklepat, na něj moc nežárlí. Samozřejmě na něj všechno svede, občas mu, když to nevidíme, schválně vypije pití, aby měl žízeň, ale vyloženě mu neubližuje," dodala. Samotnou by ale dceru se synem nenechala. "To bych si netroufla, oba jsou celkem divocí," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám