Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Zlata Adamovská (65) patří k dámám, které se i ve středním věku snaží co nejlépe udržovat, a nebojí se přiznat ani to, že využila služeb plastického chirurga. Kolik času tráví v koupelně? "Myslím si, že o sebe pečuji úplně normálně. Sprcha, lehký krém, každý den si myji vlasy. Takže asi dvacet minut ráno i večer," krčila rameny Zlata.

Zlata je dokonce tváří jedné z klinik, které se věnují nejen neinvazivním metodám, a nebojí se přiznat, že jejich služeb sama využila. "Byla jsem na operaci očních víček, dokonce už před deseti lety. Řekla bych, že pro moderní ženu už to patří k hygieně a každý člověk si se svým tělem může dělat, co chce. Já to vřele doporučuji všem, kdo své oči vnímají jako unavené," radí Adamovská.

O botoxu, který znehybňuje mimické svaly má ovšem jako většina hereček mínění opačné. "To opravdu ne. Já vrásky neřeším, patří k životu a dokonce si myslím, že každý obličej člověka je životní mapa toho, co prožil. Myslím si, že zbavit se svojí individuality je zvláště pro herečku hrob," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám