Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Abolonová (47) si zahrála ve filmu Vybíjená matku dospívající dcery, mladší verze Simony Krainové v podání Lindy Bartošové. Jak to vnímala? "Pro mě dobrý. Navíc musím říct, že Linda Bartošová by byla opravdu krásná dcera. A ostatně i Simona Krainová (51). Takže jsem spokojená," řekla Super.cz.

Monika ostatně už maminku takhle staré dcery hrála před několika lety, tehdy to bylo v Divadle Broadway v muzikálu Rebelové, kde jí hrála dceru Zuzana Norisová. "Ta je taky krásná a byla bych ráda, kdyby, až jednou, možná, budu mít dceru, byla aspoň tak hezká, jako jsou holky. Ale to by asi musela být po tatínkovi," smála se Monika, kterou doprovázel přítel Tomáš Horna, který je opravdu velký fešák.

Monice to teď opravdu sluší, ale zavzpomínali jsme na dobu, kdy tomu tak nebylo, a byla oplácaná nosatá bruneta. "Taky jsem ve Vybíjené koukala na postavu, kterou hrála Simona Babčáková, a nějaké styčné body s těmi mindráky by tam byly. Ono se jich dá zbavit jen těžko, jen si na sebe člověk zvykne," přiznala Monika.

Sama si ovšem nezvykla a mindrák z velkého nosu vyřešila plastikou. "To byla první, sice několikrát za sebou podstoupená, ale i poslední. Tím jsem skončila. Uvažovala jsem o tom, že v osmatřiceti přicházel v úvahu i botox, ale pak jsem usoudila, že mimika je pro mne důležitější. Jednak moc ráda hraju divadlo, a pak jsem také ráda, když na mně lidé poznají, co si myslím," míní.

Reklama

Další články

Načítám