Hlavní obsah
Článek

Václav Neckář (80) je nadšený z muzikálu Mýdlový princ, který se skládá z jeho písní, jež provázely několik generací posluchačů. Už ho viděl dokonce třikrát. "Už jsem to viděl na zkouškách a je to skvělý nápad a bylo i skvělé publikum, které zpívalo také," řekl Super.cz po premiéře.

"Výhodou je, že ty písničky všichni znají, takže na premiéře byla úplně jiná atmosféra, než když přijdete na nové dílo, kdy jsou skladby neznámé a teprve časem se z nich mohou stát hity," míní jeho bratr Jan Neckář.

"Nevěděli jsme, co od toho máme čekat, ale v tomto případě klobouk dolů před tím, co se dalo s písničkami ještě dalšího udělat. Jak se daly přetvořit a dostaly nový život. A doufám, že budou ještě dlouho žít," dodal.

Překvapením pro diváky bylo, že se Václav Neckář objeví i na pódiu, ovšem jen prostřednictvím projekce, kdy si zahraje otce hlavního hrdiny, jenž těsně před smrtí natočí závěť na video. "Brácha je zvyklý na to, že třeba i ve filmech vždy skončil špatně. Zemřel ve svém prvním muzikálu Gentlemani, i v Ostře sledovaných vlacích byl na konci mrtvý," vzpomínal Jan Neckář.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám