Hlavní obsah
Článek

Agáta Prachařová (38) plánovala strávit v Jasné na Slovensku poklidný víkend s kamarádkou bez manžela a syna, místo toho ale nakonec řádila na sněhu jen v bikinách. O pořádné překvapení se tak postarala účastníkům oblíbené akce Bikini Skiing, když se spontánně zapojila do sjezdu svahu pod Chopkem jen v plavkách.

„Neměla jsem to původně v plánu, protože jsem si přijela odpočinout a navíc jsem již jednou akci jen v bikinách zahajovala. Nakonec mě ale zdejší atmosféra strhla a šla jsem do toho znovu,“ řekla po dojezdu Agáta. "Normálně samozřejmě jezdím víc oblečená, ale už jsem taky zažila krásné počasí, kdy jsem jezdila jen v kraťasech a podprsence.

Zatímco její manžel Jakub Prachař (40) natáčí ve Špindlerově Mlýně nový film Padesátka, Agáta relaxovala v Jasné. „V Jasné jsem již po několikáté, jsou tady perfektní podmínky pro snowboard. Lyžovačka byla super, skvěle jsem se pobavila, docela ráda bych sem vyrazila i s Kryšpínem, kdyby mi to ještě pracovní povinnosti do konce zimy dovolily. Omrkla jsem i zdejší školičku lyžování pro děti,“ plánovala Agáta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám