Hlavní obsah
Článek

Po osmimilionovém dluhu, který Martin Dejdar (59) musel splácet od roku 1999 za film Panství, vyplavala na populárního herce další exekuce. Tentokrát je na 750 tisíc korun. „Podle veřejně přístupné Centrální evidence exekucí čelí dlužník jednomu řízení, které zahájil Obvodní soud pro Prahu 4 v červnu 2014, a to pro jistinu ve výši 750 000 Kč,“ potvrdila mluvčí Exekutorské komory Petra Báčová.

Nyní se k celé věci poprvé vyjádřil sám Dejdar. „Tato informace není nic nového. Jde o záležitost od doby Panství, kterou jsem vždy a pravidelně splácel a stále splácím. Tato věc mi znepříjemňuje život už sedmnáct let, přitom jde o prohřešky jiných lidí. Už jsem k této záležitosti hovořil několikrát, proto nerozumím, proč v tom stále hledá někdo senzaci," řekl Super.cz Dejdar. Ten nyní paradoxně hraje v novém muzikálu Mýdlový princ neúspěšného herce, který čelí dvoumiliónové exekuci.

"Jediná pozitivní věc je, že mohu z této životní nepříjemné situace čerpat a lépe ztvárnit třeba roli v Mýdlovém princi," dodal Dejdar.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám