Hlavní obsah
Článek

Bez rozmazaných stop konturovací tužky kolem očí a přízvuku "kratkych zobaku" bychom ho skoro nepoznali. Když ale Michal Kavalčík (48) nevytváří své alter ego Rudu z Ostravy, je z něj talentovaný muzikálový herec.

Skoro jsme na to zapomněli, protože se čtyři roky na pódiu neobjevil. "Nevycházelo mi to s rádiem, kde vysílám denně, takže by byl problém se zkoušením. Tady v Divadle Broadway mi ale vyšli vstříc," vysvětlil Michal, který naskočil do muzikálu Mýdlový princ pozdě, protože nahrazoval Pepu Vojtka (58), jenž kvůli nahrávání nové desky s kapelou Kabát zkoušky nezvládal.

"Počkal jsem si navíc na to nejlepší, co se v roce 2015 vyprodukovalo. Jsem rád, že ta nabídka přišla a volba přišla na mne. Chtěl bych poděkovat producentovi Oldřichu Lichtenbergovi a režisérovi Radku Balašovi, že mohu být součástí, myslím si, muzikálového hitu," je nadšený zpěvák.

Tvrdí také, že nemá problém oddělit své vystupování od fiktivní postavy Rudy z Ostravy. "Hlavně za pomoci režiséra, který má ten cit a dokáže mi říct, kdy mám přidat anebo naopak ubrat. Setkali jsme se po desetileté pauze, už jsme spolupracovali na Cikáni jdou do nebe. A vyšlo to nádherně," uzavřel spokojeně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám