Hlavní obsah
Článek

Na floridské Miami Beach se to v těchto dnech hemží celebritami. Další známou tváří, která se rozhodla užít si slunce a vln ve vodách Atlantického oceánu, je pětadvacetiletá americká zpěvačka Ciara. Do rozbouřeného moře si však nevzala nejideálnější plavky.

Malé trojúhelníčkové bikiny se zavazováním na šňůrky podle očekávání nemohly zůstat na svém místě a Ciara tak ukázala kousek bradavky. V růžových flitrových plavečkách však vypadala v kombinaci se snědou kůží a pevným tělem naprosto božsky.

Mladičká hvězda R’n’B nedávno odhalila tajemství své dokonalé postavy. Prý je mnohem důležitější sledovat svůj jídelníček než to přehánět s cvičením. „Z 85 procent jde o to, co jíte, a z 15 procent to je o cvičení. Jakýkoli tanec, i když ho děláte doma v obýváku, je skvělé cvičení,“ je přesvědčena interpretka světoznámého hitu Get Up.

Občas ale i ona prý podlehne pokušení a dá si něco nezdravého. „Jídlo je zábava. Mám chvíle, kdy si potřebuji dát pizzu nebo hamburger a rozhodně z toho pak nešílím,“ dodala rozumně Ciara.

Reklama

Další články

Načítám