Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na slavnostní premiéře akční novotiny Pierra Morela The Gunman: Muž na odstřel se ve čtvrtek v Los Angeles ukázala i Pamela Anderson (56). Žena, která většinu života platí za sexbombu, se umírnila a pomalu se stylizuje do image vhodnější k jejímu věku. Blond hřívu nejdřív ošmikala úplně nakrátko. A když ji rozcuch přestal bavit, přešla k účesu, který čekal jen málokdo.

Ofinka, o několik tónů tmavší blond a u krku vlasy slušňácky podtočené. Řeč není o žádné paní profesorce, ale o nejslavnější záchranářce a majitelce silikonových vnad v historii.

Takhle by se Pam na stránkách pánských časopisů asi nechytla, ale my kvitujeme, že si nepěstuje peroxidovou kštici donekonečna. Slavnou aktivistku za práva zvířat na premiéru snímku, v němž hlavní role ztvárnili Sean Penn a Javier Bardem, nedoprovázel manžel Rick Salomon, nýbrž její mladší syn Dylan Jagger Lee. Že by Pamela tentokrát žádost o rozvod skutečně dotáhla do konce?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám