Hlavní obsah
Článek

Ilona Svobodová (63) se po smrti manžela do nového vztahu nežene, ale před kamerou si prožila románek s mužem, jehož by v reálu nejspíš příliš nezaujala. Marcel Vašinka se totiž netají svou homosexuální orientací. Slabost pro stejné pohlaví v sobě však rozpoznal až po poměru s bývalou první dámou.

Herecký veterán, který se už v roce 1976 objevil v kultovní komedii Marečku, podejte mi pero!, dostal příležitost v seriálu Všechny moje lásky, kde se zakouká do Ilony Svobodové. Ve skutečnosti však žije v registrovaném partnerství se svým dlouholetým přítelem Miroslavem Walterem.

Před kamerou se ale Vašinka musel přeorientovat a skončil ve vířivce se Svobodovou i Žilkovou, která hraje jeho bývalou spolužačku. Na place však mohla vzniknout podstatně zajímavější situace, kdyby roli Marie místo Žilkové ztvárnila původně obsazená Dagmar Havlová (71). Vašinka s ní měl totiž poměr v 80. letech, kdy si začal uvědomovat svou odlišnou sexuální orientaci. Nakonec musel sám sobě přiznat, že jej více přitahují muži, a herečku opustil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám