Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nová vévodkyně z Downtonu, hlásají britská média s odkazem na památeční fotografii pořízenou během středeční královské návštěvy. Na natáčení oblíbeného britského seriálu Panství Downton se totiž přijela podívat skutečná vévodkyně.

Catherine (42), která během následujících šesti týdnů přivede na svět dalšího čekatele, či čekatelku na britský trůn, byla přitom již třetím členem královské rodiny, který měl během necelého týdne možnost nahlédnout pod pokličku zmiňovanému seriálu, jenž prý samotná Kate sleduje od roku 2011. Nedávno totiž do londýnských Ealing Studios zavítali i princ Charles s chotí Camillou.

Kate si nenechala ujít unikátní příležitost a vychutnala si příjemné dopoledne ve společnosti hlavních hvězd Jima Cartera, Brendana Coyla, Michelle Dockery, Joanne Froggatt, ale i pohledného Roberta Jamese-Colliera či designérky Anny Robbins, která vzácnou návštěvu provedla kostymérnou. Vévodkyně tak přišla snad jen o setkání s herečkou Maggie Smith, která zde ztvárňuje zámožnou vdovu, hraběnku z Granthamu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám