Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcery Stanislava Grosse a jeho manželky Šárky jsou na roztrhání. Jdou z jednoho muzikálu do druhého. Ještě donedávna jim v publiku vždy tleskal jejich otec. Bohužel kvůli postupující nemoci ALS už nemohl úspěchu svých dcer přihlížet.

"Manžel držel pěsti na dálku. On už zná všechny písničky nazpaměť, pořád mu to holky dokolečka doma zpívaly," řekla Super.cz Šárka. Bohužel dcery v muzikálu Přízrak Londýna neviděl a ani neuvidí. "Už to bohužel není možné," řekla smutně Šárka. Po představení už se dcery těšily za tátou domů. "Těšíme se, až ho obejmeme," řekly trojhlasně.

Šárka Grossová byla z výkonu dcer nadšená. Není divu, obě jsou velmi talentované. Natálce to jde více ve zpěvu, Denisa je výborná tanečnice. Obě mají řadu titulů ve stepu. "Na mistrovství světa jsem byla v triu třetí, druhá v duu," pochlubila se Natálka. Denisa je dokonce trojnásobnou mistryní světa.

"Jsem na ně pyšná," usmívá se Šárka, po které podle Natálky zdědily se sestrou hudební talent. "Maminka dobře slyší, opravdu. Máme to po ní," dodala Natálka Grossová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám