Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rodačka z Karviné Petra Němcová se sice u mnohých krajanů zapsala jako ta, co zapomněla česky, ale to nic nemění na tom, že patří v zahraničí k našim nejúspěšnějším modelkám. Aktuálně se tato 178 centimetrů vysoká kráska může pyšnit spoluprací se značkou Ultimo.

Němcová byla uvedena jako nová tvář světoznámé značky spodního prádla již v lednu, kdy vystřídala z tohoto postu o šest let mladší britskou modelku Abbey Clancy. Bylo jen otázkou času, kdy ji uvidíme i v kampani. A toto jsou již první snímky z nové letní kolekce, které byly zveřejněny. Petřiny křivky už obdivovali i čtenáři britských deníků The Sun nebo Daily Mail.

Jak sama Petra, která se po své kruté zkušenosti s tsunami v Thajsku v roce 2004 aktivně věnuje charitě, podotkla, je nadšená, že může být tváří značky, pro niž už pózovalo tolik krásných slavných žen. A kdo si dokázal získat její srdce? Němcová již loni přiznala magazínu People vztah s bývalým premiérem Haiti Laurentem Lamothem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám