Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka bývalého tenisty Borise Beckera Lilly Kerssenberg (34) je známá svou dokonalou postavou. Holandská modelka si je jistě svých předností moc dobře vědoma. Přítomnost fotografů jí totiž vůbec nevadila. Naopak.

V maličkých černých bikinách se zavazováním na šňůrky pózovala a promenádovala se na pláži Baleárských ostrovů s velkou chutí. To bývalý vrcholový tenista Boris Becker pro změnu o svoji vizáž poněkud přestal dbát a viditelně přibral.

Čtyřnásobný otec Becker nejspíš již zdaleka nemá tolik pohybu jako dřív. Lilly si však svou perfektní postavu udržela i po porodu malého synka a směle si může dovolit odvážné plavky, které si oblékla v pondělí na dovolené na pláži španělského ostrova Formentera.

Dvojice je tam doprovázena další sportovní legendou, osmačtyřicetiletým nizozemským fotbalistou Ruudem Gullitem a jeho ženou Estelle. Přestože si Lilly a Boris moře a slunce evidentně užívají, jistě se už těší domů na jejich ročního synka Amadea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám