Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ivana Gottová (48) má za sebou svoji první muzikálovou premiéru. A dobře věděla, že na ni bude brán kvůli manželovi jiný metr než na ostatní herce. I když byla kvůli nemoci hlasově indisponována, obstála. V roli věčně opilé prostitutky v muzikálu Přízrak Londýna byla výborná.

"Pocity jsou smíšené, na jednu stranu mám radost, že už to mám za sebou. Ale nemám z toho úplně dobrý pocit, už to bylo i lepší. Byla velká tréma. Dneska se podepsala i tím, že jsou tu novináři a jsem pod drobnohledem," řekla Super.cz Ivana.

Poslední týdny bojovala s těžkou virózou. I přesto chodila denně na zkoušky, aby nic nezanedbala. "Úplně zdravá ještě nejsem, navštívila jsem lékaře, musela jsem si vzít na hlas léky," vysvětluje Ivana.

V hledišti ji napjatě sledoval Karel Gott. Co jí řekl? "O přestávce jsme se zahlédli, teď na mě někde čeká a věřím, že mi řekne, co si o mém vystoupení doopravdy myslí. O přestávce mi řekl, že zatím dobrý," dodala s úsměvem Gottová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám