Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ta holka snad ani chvíli neodpočívá. Po pracovní cestě do Kataru, přípravě tour nebo zkouškách s kapelou natočila Ewa Farna (30) videoklip k novému singlu Z nálezů a krás. Obrazové ztvárnění písně se podle zpěvačky připravovalo velmi dlouho, samotné natáčení už ale díky týmu režiséra Martina Linharta proběhlo rychle a profesionálně.

Hlavní kulisou klipu je veliký nápis Nálezy a krásy. „Je to vlastně název krámku, který si pan vrátný otevřel. Jeho každodenní náplní je rozdávat lidem radost, a to hlavně tím, že jim pomůže najít, co v životě hledali nebo kdysi ztratili. Každý si tam zkrátka najde to své. Věc, která je dítěti ukradená, může být pro dospělého člověka nepřehlédnutelná. Výborný pan Sítek alias vrátný nakonec odchází z místnosti plné harampádí, a divák by se měl ptát, zda Nálezy a krásy opravdu existují, nebo se celá situace odehrává jen v mysli pana vrátného,“ shrnula v krátkosti děj klipu zpěvačka.

Ewa zapracovala na své postavě, a tak si v klipu s klidným svědomím mohla dovolit obléknout bílý základ, který opticky rozšiřuje, přes který přehodila zkrácenou koženou bundičku a širák. V klipu vypadá opět báječně.

„Ewu Farnou sleduji od počátku její kariéry a jako Ostravák jsem cítil povinnost přijmout roli vrátného v tomto videoklipu,“ řekl Dušan Sítek. Mezi dalšími herci se představí také mladý herec Tomáš Materna, kterého si pamatujete ze seriálu Vinaři.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám