Hlavní obsah
Článek

Není se čemu divit, že Andrea Verešová (43) má ve svých čtyřiatřiceti letech figuru jako dvacítka. Modelka prý denně cvičí ve své improvizované domácí tělocvičně a svaly posiluje v průběhu celého dne. „Když třeba vařím, tak u kuchyňské linky dělám speciální cviky na nohy. Je to už taková moje součást, přijde mi přirozené využít volné chvilky,” říká kráska, u které bychom rozhodně nehádali, že absolvovala dva porody.

Andrea se stále zajímá o nové trendy ve cvičení. Aktuálně propadla cvičení s názvem ’Port De Bras’ (volně přeloženo z francouzštiny jako ’držet ruce’), které vychází z klasického tance a baletu. „Je to nová francouzská vlna cvičení na bázi baletu. Tohle cvičení člověka baví, je to skvělá hra,” libuje si v novém koníčku Andrea a jedním dechem dodává: „Je to vhodné cvičení pro lidi, kteří dělají sedavé zaměstnání. Díky tomu se perfektně posílí celé svalstvo, hodně se pracuje s rukama.”

K novému druhu cvičení Andreu přivedla její kamarádka, ke které modelka dochází také na hodiny jógy a pilates. „Je jedna ze dvou lektorek, která tuhle metodu umí,” říká modelka. „Tohle cvičení vnímám jako druh tance, harmonizuje tělo i duši. Skvěle se při něm vždycky odreaguji,” říká Andrea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám