Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Musel si sice dát skleničku sektu na kuráž, ale na to, že se projede na koni, se krasavec ze seriálu Cesty domů Radúz Mácha těšil. Televize Prima uspořádala pro zájemce z řad svých seriálových hvězd jezdecké odpoledne a on se přihlásil jako první.

I když by se docela hodil na pohádkového prince, který cválá za princeznou na statném koni, žádné takové zkušenosti z natáčení zatím neměl. "Jen dva roky zpátky jsem jedno léto absolvoval třídenní kurz jízdy na koni. Od té doby jsem na žádném neseděl," přiznal.

V rámci studia herectví ovšem studenti lekce jízdy na koni mívají. Jemu se to ale vyhnulo. "Měli jsme na koni jezdit v rámci hodin šermu, ale nějak to nikdy nevyšlo. To jsme si vždycky dali spíš ten sekt, jako já teď tady," vysvětlil. Říkali jsme si, že by mohl být při jízdě na koni problém, že je herec dost vysoký. On ale ten dojem nemá. "Tak aspoň se mi na něj lépe poleze, ne?" smál se.

Sport má ale mladý herec rád. "Teď jsem objevil horolezeckou stěnu, takže chodím lézt. Sem tam si zajdu i do fitka, v létě běhám. Jako malý jsem hrál závodně hokej a tenis, takže je jasné, že sport je moje oblíbená činnost v rámci volného času. Krásně si při tom vyčistím hlavu," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám