Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S herečkou Monikou Zoubkovou, která se objevuje v seriálu Všechny moje lásky jako manželka Romana Vojtka (52), jsme se potkali na jezdeckém dni v Kamenici u Prahy, kam vzala i svoje dvě dcerky. Sama žije ve šťastném manželství s hereckým kolegou Michalem Dočekalem, a tak samozřejmě mezi tématy, o nichž jsme mluvili, byl i Vojtkův odchod od těhotné manželky.

O tom, co se u něj doma děje, vůbec nic netušila. "Ten den, kdy se to objevilo v médiích, se mnou zrovna dělali rozhovor do jedněch novin, vybalili to na mne, a já o tom nic nevěděla. Měla jsem pocit, že je Roman spokojený. Bylo to pro mne překvapení, stejně jako pro všechny, protože on se nikomu nesvěřuje. Je v tom velmi uzavřený a asi si to chtěl vyřešit po svém, že se nějakým způsobem odhodlal udělat to, co udělal," řekla Super.cz. "Že by se něco takového stalo mně, si z pozice manželky a matky dvou dětí ani nechci představovat," dodala.

V seriálu hraje ženu, která je velmi občansky aktivní, až může televizní diváky štvát. "To mi říkáte novinu, mně moje postava nepřipadá nesympatická. A to, že tam nutím lidi, aby po svých psech sbírali exkrementy, to dělám i ve skutečnosti. Neuvěřitelně mě to rozčiluje, zrovna včera jsem jednu paní prosila, ať hovínko po svém velkém psovi sebere. Žádám o to velmi slušně, ale skončí to vždycky špatně, že na mne ti lidé křičí," zlobí se herečka.

A co ona a koně, když už jsme se potkali v kamenických stájích? "Od září na koně chodíme s mojí starší dcerou, já zatím jenom koukám, ale hrozně ráda bych to obnovila, protože jsem jako dítě chodila jezdit, ale pak už jsem na to neměla čas ani odvahu. Teď mám ale pocit, že už mám obojí. Seriál se netočí každý den, a když nezkouším v divadle, tak se určitě najde hodina, kdy si můžete vyjet," řekla nám Monika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám