Hlavní obsah
Článek

Populární Playmate, fotomodelka a režisérka lechtivých filmů pro dospělé publikum s uměleckým jménem Angel Wicky (23) sbírá úspěchy zejména v zahraničí, kde je o ni nebývalý zájem.

Nedávno jako první Češka pózovala pro americký fashion časopis Modelz View a před pár týdny odhalila bujné pětky v britském pin up magazínu Tease and Cake, který svlékl i slavnou striptýzovou umělkyni Ditu von Teese.

Není divu, že se tato blonďatá exhibicionistka dostala do hledáčku moderátora Jana Krause, který si ji pozval do dnešního dílu diskusního pořadu Show Jana Krause.

„Byla to super zkušenost a je to pro mě velká čest, že jsem byla pozvána, publikum i hosté byli úžasní, akorát je těžké bavit se s totálním ironikem, který vám skáče do řeči,“ narážela na ostrý jazyk Jana Krause česká Playmate, která přivedla do rozpaků i Richarda Genzera, Michala Suchánka a Ondřeje Sokola.

Kluky z Partičky Kraus pozval do své talk show, aby se rozpovídali o novém filmu Vybíjená, kde všichni tři hrají. Suchánek a spol. ale kolikrát nevěděli, kam přesně zaměřit své pohledy. Výstřih Angel Wicky byl totiž nebezpečně blízko, což neušlo ani pohledům samotného moderátora.

„Kraus fascinovaně zíral na moje fotky v televizi a chválil i fotky z Playboye a stejně jako ostatní hosté se mi díval do výstřihu,“ pochlubila se Super.cz Angel. Anděl s ďáblem v těle, jak se této divošce říká, se samozřejmě nestyděl odpovědět na žádnou Krausovu otázku.

Většina dotazů ironického moderátora samozřejmě směřovala k lechtivým tématům. Krause zajímaly zejména historky z natáčení filmů pro dospělé, jak probíhají castingy či jak vypadají dějové linky lechtivých filmů, které sama režíruje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám