Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Českých modelů má naše země dostatek, a dokonce máme na skladě i několik topmodelů. Čas od času je ale třeba sáhnout také do zahraniční nabídky. Například kvůli focení kampaně jediného českého módního řetězce dorazil do Prahy britský model Seb De Mazia.

„Hledali jsme někoho neokoukaného, mladého, trochu drzého, někoho, kdo zaujme, ale je zároveň použitelný pro různé typy stylingu a Seb byl téměř na první dobrou jasná volba,” říká designér značky Vladimír Staněk, kterému se Seb dostal do hledáčku.

Seb se při focení v českém týmu osvědčil. „Je báječný, velký profesionál, a i když modeling nedělá úplně dlouho, strašně rychle se přizpůsoboval požadavkům. Myslím, ze celý tým si ho nemohl vynachválit,” říká Staněk.

Devětadvacetiletý model má za sebou focení vánoční kampaně známé značky holicích strojků a předtím fotil například pro německý módní řetězec pro mladé New Yorker.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám