Hlavní obsah
Článek

Herci Ladislav Mrkvička (76) a Filip Tomsa (30) to v nováckém seriálu Policie Modrava nemají jednoduché. Scénář seriálu jim totiž předepisuje hned několik otužovacích scén. Každé ráno společně běží lesem k řece Vydře, kde se po horalsku svléknou do půl těla a ponoří se do ledové šumavské říčky. Zatímco herci se klepou jako osiky, divačky se aspoň mohou kochat pohledem na jejich odhalené hrudi.

„Otužovací scény jsme natáčeli v hlubokém údolí mezi Antýglem a Turnerovou chatou u řeky Vydry. V tomto místě jsme museli čekat na slunce, protože během dne zde svítilo jen jednu hodinu. Natáčení pak muselo být opravdu rychlé. Každou scénu jsme točili třikrát až čtyřikrát, takže herci si v ledové vodě opravdu užili své,“ prozradil režisér Jaroslav Soukup.

Paradoxně Ladislav Mrkvička, který hraje otužilého sportovce Emila Kintzla, měl s otužováním trochu problém, a dokonce si s humorem postěžoval u člena produkce. Naopak Filip Tomsa, který měl za úkol hrát, že mu ledová voda nedělá dobře, tyto scény vítal.

Reklama

Další články

Načítám