Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) má za sebou jedno nepovedené manželství a po něm jeden prapodivný roční vztah. Zatímco ona toho pravého stále nemůže najít a již víc než rok je sama, její dcera je běžkyní na dlouhé tratě a má už dlouho jednu lásku.

Čtyřletá Claudinka randí se stejně starým Samuelem, se kterým chodí do školky, už dva roky. "Pořád mám Samíka, už dva roky, ale ještě nevím, jestli si ho vezmu. Samík by chtěl. Teď ve školce mi řekl, že mě miluje. A taky mi postavil obrovský letadlo. K narozeninám jsem dostala obrázek a k Valentýnu čokoládu. Ještě jsme ji s maminkou neochutnaly," pochlubila se Super.cz Claudinka.

Roztomilá blondýnka má jasno i o budoucnosti. Se Samíkem budou bydlet u Kristelové v bytě 2kk. "Budeme bydlet u maminky. Maminka bude spát na gauči a já ve velké posteli. Hotovo," překvapuje Claudinka. "Jestli by maminka chtěla, může být v malé postýlce. Oblečení mít ale ve skříni nemůže, tam bude moje a Samíkovo. Může si ho dát do sklepa, už tam má i lyže," upřímně rozesmála Kateřinu i nás čtyřletá holčička, kterou má Kristelová s hokejistou Martinem Tůmou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám