Hlavní obsah
Článek

Ruská modelka Irina Shayk (29) promluvila o rozchodu s hvězdným fotbalistou Cristianem Ronaldem (39). Atraktivní Irina strávila po boku nejlepšího fotbalisty světa celkem pět let. Na vztah s vyhlášeným hezounkem ale moc pěkné vzpomínky nemá.

Ronaldo se prý choval jako malý kluk, a nikoliv jako gentleman, kterého by po svém boku nejraději měla. „Ideální muž by měl být věrný, čestný a gentleman, který ví, jak se chovat k ženám,“ řekla ve španělském magazínu Hola Irina Shayk a naznačila tak, že tyto atributy fotbalista Realu Madrid opravdu neměl.

„Nechci žít s mužem, který mě dělá nešťastnou, protože se chová spíš jako malý kluk než jako dospělý chlap,“ dodala Irina s tím, že si myslela, že našla toho pravého, ale bohužel se spletla.

„Myslím, že každá žena se necítí dobře, když zjistí, že po jejím boku nestojí ten správný muž. Bylo mi na nic a necítila jsem se s ním v bezpečí,“ ukončila zpověď, která se fotbalistovi určitě líbit nebude, sličná kráska.

A jak se zdá, Irina Shayk dlouho sama nezůstala. Po jejím boku se začal objevovat pravý opak nagelovaného metrosexuála Ronalda - bývalý wrestlingový zápasník Dwayne Johnson (42), kterému se přezdívá The Rock. Namakaná hora svalů zřejmě splňuje všechny požadavky, jež si Irina u nového partnera představuje. Na ocet samozřejmě nezůstal ani Ronaldo.

Držitel Zlatého míče sbalil sexy sportovní komentátorku stanice Televisa Deportes Vanessu Huppenkothen (29). Té asi klukovské chování slavného fotbalisty zatím imponuje...

Reklama

Další články

Načítám