Hlavní obsah
Článek

I když to mohlo vypadat, že po odchodu z bulvárního pořadu Prásk! se po ní slehne zem, opak je pravdou. Reportérka a moderátorka Silvie Miklošová září víc než kdy předtím. Před časem se blýskla při moderování online přenosu z Plesu v Opeře a teď si vyzkoušela roli modelky.

„Je to už docela dlouho, co jsem fotila profesionální fotky, jestli si pamatuji správně, tak asi tři roky, myslím,“ říká Silvie, o kterou nakonec televizní diváci Novy nepřijdou. „Rozhodla jsem se přijmout nabídku a posílit tým pořadu Volejte Novu, zůstávám tedy v televizi a uvidíme, co dalšího mi život do cesty přinese," říká sexy zrzka, která se společně s dalšími hvězdami stala tváří kolekce účesů.

„Byla jsem moc potěšena a zároveň i překvapena, nikdy bych neřekla, že mé vlasy budou vhodné pro takové fotky,“ vysvětluje Silvie a zároveň přiznává, že její hříva musela projít i úpravami. „Naštěstí mě nechtěli nijak moc měnit, ale musím přiznat, že moje vlasy zásah profesionálů docela potřebovaly, upravili jsme střih a také barvu, tu mi všichni chválí, evidentně mi změna pomohla,“ říká s úsměvem Silvie Miklošová.

Reklama

Další články

Načítám