Hlavní obsah
Článek

Kate Moss (50) se divokého životního stylu nevzdává ani po čtyřicítce. Přestože v barech patří k těm dříve narozeným, stále si umí užívat života plnými doušky.

V Londýně snad neexistuje bar, který by tento noční přízrak nepoctil svou návštěvou. Kate je všude vítaným hostem, protože o ní je známo, že po jedné skleničce domů rozhodně neodchází. Teď ovšem slavná topmodelka tráví čas v Paříži, kde návrháři prezentují své nejnovější kolekce.

A nebyla by to ona, kdyby po přehlídce nezamířila rovnou do baru. Ve francouzské metropoli je momentálně vysoká koncentrace celebrit se zájmem o módu, a Moss tak nemusí popíjet sama. Během jednoho ze svých nočních tahů jí tak společnost dělala Lady Gaga (38). Zpěvačka však po společném setkání dopadla podstatně lépe než její nová kámoška, která by opět bez cizí pomoci nedošla ani k taxíku.

Pařby s Kate Moss jsou mezi slavnými tvářemi vyhledávanou zábavou. Modelka už v minulosti řádila s Kim Kardshian (43) či Miley Cyrus (31). Nejhorší následky však mělo její setkání s nevyléčitelnou alkoholičkou Lindsay Lohan (37).

Reklama

Další články

Načítám