Hlavní obsah
Článek

Herečka Michaela Sejnová dostala netradiční dárek k 23. narozeninám, které nedávno oslavila. Kromě překvapení od svých blízkých přišla i zajímavá nabídka. Míša si tak mohla vyzkoušet roli fotomodelky. „Focení mě baví, patří to k mé profesi, ale přiznám se, že když přišla nabídka na focení vlasové kolekce, byla jsem docela překvapená,“ říká mladá herečka Míša Sejnová.

Do povědomí široké veřejnosti se dostala především jednou z hlavních rolí seriálu Doktoři z Počátků. „Doktoři jsou asi nejvíc medializovaní, ale já hraju v několika představeních a muzikálech. Teď jsem se hodně těšila na obnovení Kapky medu pro Verunku, to mě moc baví,“ prozrazuje herečka, která si na divadelních prknech zahrála třeba s Mirkem Etzlerem nebo Jiřím Langmajerem.

„Oba pánové jsou velcí profesionálové, měla a mám se od nich co učit, a tak jsem moc ráda, že už se nějaký ten pátek potkáváme na prknech Divadla Palace,“ říká o svých zkušenostech třiadvacetiletá kráska.

Míša v současné době prožívá jedno ze svých nejhezčích období, daří se jí v práci i v osobním životě. „Užívám si to, nemůžu si stěžovat. S přítelem jsme spolu asi rok a půl a jsem moc šťastná, doufám, že vám tohle budu moci říci i příště, až se uvidíme,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám