Hlavní obsah
Článek

Jestli nejde zase o jednu z hraběcích taškařic, mohlo by to být vážně zajímavé! Bývalý přítel Ivety Bartošové (†48) Domenico Martucci (47) už nás několikrát informoval o tom, jak soud v Itálii zpěvaččina vdovce Josefa Rychtáře (65) potrestal za jeho extempore v létě před dvěma lety, když se v populární jižní destinaci choval slušně řečeno jako prosťáček. Ve čtvrtek zasedá v pořadí již třetí soud. A pokud i tentokrát Rychtář bude uznán vinným, má jít v zemi fotbalu a vína do vězení natvrdo! Hlasujte v anketě na konci článku.

Martucci o tom informoval na své sociální síti, o líčení mluví jako o velké show. „Přátelé, srdečně vás zvu na akci ‚Rychtář natvrdo ve vězení‘. Párty se bude konat v soudní síni ve městě Foggia 12. 3. 2015. Můžete se těšit na skvělé vystoupení mých právníků. Soud bude tentokrát rozhodovat o trestných činech omezování osobní svobody (dětí) a ublížení na zdraví (dětí). Věřte mi, že v Itálii jsou zákony, které chrání nezletilé, velmi přísné,“ napsal Domenico. Rychtář byl podle něj již dříve odsouzen za poškození památky (dveří Martucciho domu) k pokutě a obecně prospěšným pracím a má mít také tříletou podmínku za napadení hraběcí matky.

„Pokud ho soud shledá vinným, skončí nepodmíněně čili natvrdo ve vězení. Po hlavní soudní show vás všechny pozvu na zámek na afterpárty se skleničkou dobrého vína,“ dodal Martucci.

Rychtář opakovaně prohlašuje, že mu žádná předvolání od italských soudů nechodí, podle Martucciho ale nekomunikuje ani se svým soudem přiděleným italským advokátem. Uvidíme, zda v následujících pár měsících tamní justice nebude žádat tu naši o vydání kontroverzního vdovce k potrestání.

I kdyby to vše byly ale výmysly, Rychtářovi reálně za různé trestné činy hrozí pobyt za mřížemi i u nás. Až mu pravomocně takzvaně doběhnou všechny místní trestní líčení, asi také nezůstane jen u podmínek…

Jak a co by Rychtářovi mohli říkat v italském vězení?
Don Absolutto Necapišto
19 %
Bambino Licvidato Šupito Presto
5,3 %
Grande Bianco Capo dal Ceco
64,2 %
Signore Ivette Pappa e Buonanotte
2 %
Che cos'è Zabiju tě, taliánskej dobytku?
9,5 %
Celkem hlasovalo 3487 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám