Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký herec Michael Douglas (66) podle všeho úspěšně zdolal boj s rakovinou, který vedl v průběhu minulého roku. V těchto dnech si tak může s radostí užívat slunečného počasí s manželkou Catherine Zeta-Jones (41) a několika přáteli ve francouzském Saint Tropez. Společně jezdí na výlety lodí, procházejí se po mole a baví se. Michael půl roku po vyjmutí nádoru z krku vypadá opět výborně a může se těšit ze života po boku své překrásné manželky.

Douglasovi minulý rok v srpnu lékaři diagnostikovali rakovinu hrtanu. Po řadě chemoterapií shodil 14 kilogramů a krutá nemoc se mu vepsala do tváře. Poté, co mu byl začátkem ledna vyjmut z krku nádor, cítil se herec naštěstí mnohem lépe. Začal cvičit a vydatně jíst.

A zatímco Michael zvolil na projížďku lodí po francouzském pobřeží střídmé kraťasy a tričko s límečkem v námořnickém stylu, jeho manželka se odvážila mnohem víc. Přes plavky oblékla pestrobarevné vzdušné šaty zvané kaftan, nasadila sluneční brýle s výrazným slamákem a byla jako vždy velice elegantní.

Catherine byla nedávno zvolena čtvrtou nejkrásnější Britkou všech dob a zároveň po Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor a princezně Dianě nejkrásnější dosud žijící Britkou. Podobně jako její muž bojovala s nemocí. Zeta-Jones totiž trpí psychickým onemocněním zvaným bipolární afektivní porucha projevující se například extrémními změnami nálad.

Známý britský pár tak nyní zaslouženě relaxuje a je zhruba v polovině naplánované měsíční dovolené, kterou podniká i s jejich dvěma dětmi Dylanem a Carys. Dvojice by měla navštívit několik zemí včetně Řecka nebo Turecka.

Reklama

Další články

Načítám