Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak už Super.cz informoval, image drsné rockerky Sabiny Křovákové (32) je ta tam, vítězka SuperStar se nyní prezentuje na nových fotkách coby sexy dračice. A má to svůj důvod. Sabina takhle dává jasně najevo, že udělala tlustou čáru za velmi nepříjemným obdobím, kdy musela vyházet většinu lidí ze své kapely. I když to od dívky, která při mluveném projevu pípá jako kuřátko (naopak když zpívá, praskají skla), možná někdo nečekal, s neposlušnými hochy pořádně zametla.

„Nefungovalo to. Odehráli jsme Černobílé turné (s Lucií Bílou – pozn. red.) a pak jsme se museli rozloučit,“ přiznala Křováková problémy s kluky, kteří ji nerespektovali jako šéfku, měli prý vlastní hlavu a dost proti ní údajně revoltovali. „Pořád se učím jak na kluky, když jim šéfuju. Ale nevyšlo to,“ krčí rameny a sebekriticky přiznává, že chyba nebyla jen na jejich straně.

Svět šoubyznysu je pro ni drsnější, než čekala. „Když chci vést kapelu, musím si umět dupnout. A my jsme se rozcházeli hudebně i lidsky. Po turné už to nešlo, nechtěli jsme spolu už trávit čas,“ vysvětlila zpěvačka, která teď pro všechny své fanoušky chystá debutové album, všechny písně prý budou výhradně v češtině.

Kromě toho bude s kapelou hrát na festivalech a také se zúčastní velekoncertu Daniela Landy pro sto tisíc lidí 12. září v Praze.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám