Hlavní obsah
Článek

Jako by snad měla tušení! Miss World 2006 Taťána Kuchařová (36) se v pondělí odpoledne coby patronka své nadace Krása pomoci zúčastnila křtu videoklipu Nebe na zemi od nestorů české populární hudby, a sice ještě netušila, že jejímu milému Ondrovi Brzobohatému (41) zakrátko při vážné autonehodě půjde skoro o život, přesto mluvila o pomíjivosti života!

Na křtu, jehož se zúčastnili zpěváci Josef Zíma, Yvetta Simonová, Pavlína Filipovská či Karel Štědrý, kráska představila se zpěváky a zpěvačkami v rámci jejich mimořádného (a vzhledem k vysokým věkům i posledního) turné Evergreen Tour 2015 společné plány na pomoc starým spoluobčanům.

„Nadací je hodně, ale mě před lety asi i kvůli mému mimořádnému vztahu s prarodiči napadlo, že bude dobré pomáhat seniorům. A jsem moc ráda, že můžeme spolupracovat s lidmi, jejichž radost ze života a elán nesmírně obdivuji,“ řekla dobře naladěná Taťána.

„Je třeba vážit si co nejvíc svých blízkých a také života, protože nikdo nevíme dne ani hodiny,“ prohlásila pak jako by prorocky. Skoro jako kdyby tušila, že jejímu příteli půjde krátce poté o zdraví.

„Tak dneska to byl fakt den! Díky bohu, že se nestalo nic horšího. Opravdu to nejdůležitější je, že jsou vaši milovaní v pořádku, vedle toho je všechno ostatní absolutně nepodstatné,“ napsala si s úlevou v pondělí večer po nehodě Ondry na sociální síť.

Reklama

Další články

Načítám