Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Poslední šance! Výprodej zimních kousků za minimální ceny!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Opět jsou tu novoroční slevy a výprodeje, a jinak tomu není ani u jednoho z největších internetových obchodů se sportovním oblečením a doplňky - Altisport.cz. I zde probíhá totální výprodej, a proto nyní můžete výhodně pořídit produkty až o 75 % levněji, než je jejich původní cena. Zlevněné jsou i parádní módní kousky z nových zimních kolekcí od známých sportovních značek, jako je například Nordblanc, Northfinder, Loap, Nell či Altisport.

Dámské zimní bundy nyní se slevami až 75 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zimní bundy můžete vybírat podle toho, k čemu by měly být určeny, protože nabídka je opravdu široká. Pokud se nechystáte na hory, a hledáte spíše bundu pro běžné městské nošení, postačí vám například péřová nebo prošívaná zateplená bunda nebo bunda s nižším sloupcem prodyšnosti a voděodolnosti. Ty s vyšším sloupcem jsou vhodné na zimní sporty a na hory, kde lze využít jejich funkční vlastnosti. Na Altisport.cz naleznete nejrůznější módní kousky dámských zimních bund, v mnoha barevných provedeních, a nyní navíc se slevou až 75 %, ze kterých si vybere zajisté každá žena.

Kvalitní pánské bundy do každého počasí nyní výhodně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sháníte pánskou zimní bundu na lyžování, snowboard nebo jen na běžné nošení? To vše naleznete na Altisport.cz. I muži rádi vypadají na svahu dobře, a proto hledáte-li pánskou zimní bundu, prohlédněte si nabídku na Altisportu, kde zajisté naleznete tu, která vám padne do oka! Nyní můžete bundu zakoupit výhodně, protože lednové slevy se u pánských bund šplhají až na 78 %! Navíc se slevy vztahují i na nové zimní pánské bundy z kolekce 2014/2015! Proto neváhejte, ať ještě seženete tu správnou velikost.

Kabáty, které vás zaručeně zahřejí nyní až o 60 % levněji

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud nejste zrovna sportovní typ a na běžné nošení v zimním období dáváte přednost raději kabátům, pak pro vás máme skvělou zprávu. Nyní můžete totiž na Altisport.cz zakoupit zimní hřejivé kabáty z letošní zimní kolekce až o 60 % levněji, a to se rozhodně vyplatí. V nabídce naleznete prošívané, ale i klasické či softshellové kabáty. Pro ty méně odvážné je zde široký výběr z klasických bílých, šedých či černých kabátů, pro odvážnější jsou zde připraveny i pestřejší barvy kabátů, jako je například červená, modrá, růžová či zelená. Věříme, že si z této nabídky zajisté vyberete.

Více jak 100 typů svetrů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte v zimě raději svetry, než nosit celoročně mikiny? Pak navštivte kategorii svetrů, kde naleznete nejen svetry, které vás samozřejmě zahřejí, ale především pak svetry, které mají i perfektní design. Ty naleznete v dámských, pánských, ale i dětských velikostech. Právě nyní je můžete pořídit až o 62 % levněji. Vybírat můžete z více jak 100 kusů v nejrůznějších barevných kombinacích. Například v dámské kategorii na vás čekají prodloužené svetry vhodné pod kabáty či v teplejším zimním počasí jako svršek, které jsou hitem letošní zimy!

Zimní boty, které zajisté splní vaše očekávání nyní se slevou až 68 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Úžasné slevy až 68 % nyní probíhají i na dámské, pánské i dětské zimní boty! Pokud hledáte kvalitní obuv, která splní svou funkci, a to právě tu, že vám zahřeje chodidla, navštivte internetový obchod Altisport, kde mají nyní opravdu výhodnou nabídku zimní obuvi za skvělé ceny! Ať už hledáte boty na hory, do města, nebo spíše slušivé kozačky s módními doplňky, věříme, že si z nabídky tohoto obchodu zajisté vyberete.

Další články

Načítám