Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Když se v roce 2004 na televizních obrazovkách poprvé objevil seriál Zoufalé manželky, Evě Longorii (49) ještě nebylo ani 30 let. Teď je o desetiletí starší, ale stále v Hollywoodu patří k žádanému zboží.

Role bývalé modelky Gabrielle Solisové byla Evě vytvořena na míru. Jako žena v domácnosti, která manžela podvádí se zahradníkem, se dočkala řady pikantních scén, v nichž předvedla své sexy tělíčko, jehož výška dosahuje pouhých 157 centimetrů.

Právě dnes čtyřicetiletá Eva Longoria v seriálu vydržela celých osm sezón a v roce 2006 se dokonce za svou nejznámější roli dočkala nominace na Zlatý glóbus. Ve společnosti Marcii Cross, Teri Hatcher a Felicity Huffman se rozhodně neztratila a v hvězdné sestavě Zoufalých manželek tvořila tu nejpřitažlivější hospodyňku.

Kráska s hispánskými kořeny v době své největší slávy figurovala na předních příčkách žebříčků nejžhavějších žen planety, které každoročně sestavují pánské magazíny po celém světě. V anketách ji už sice nahradily mladší ženy, ale Eva Longoria má stále co ukázat.

Hvězda zoufalých manželek má za sebou dvě nevydařená manželství. S hercem Tylerem Christopherem jí to vydrželo pouhé dva roky, s basketbalistou Tonym Parkerem dvakrát déle. Bezdětná herečka však nenašla štěstí ani po svém druhém rozvodu, kdy si prožila krátké románky s fotbalistou Markem Sanchezem, bratrem herečky Penélope Cruz (49) Eduardem Cruzem či byznysmanem Ernestem Arguellem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám