Hlavní obsah
Článek

Britská královská rodina si v pondělí připomněla Den Commonwealthu a setkala se během oslav ve Westminsterském opatství. Kromě královny Alžběty II. (†96) nemohli chybět ani následník trůnu, vévoda z Cambridge William (41), s manželkou Catherine, které zbývá zhruba šest týdnů do očekávaného termínu porodu. Jednalo se rovněž o první veřejné setkání Kate s tchánem princem Charlesem poté, co si postěžoval, že se málo vídá se svým vnukem.

Charles se údajně svým přátelům svěřil, že s malým Georgem, který v létě oslaví dva roky, tráví většinu času matka Kate Carole Middleton. Prý si jej přivlastňuje a značně se podílí i na jeho výchově. Vztahy mezi oběma rodinami jsou přitom podle interních zdrojů z paláce už nějaký čas napjaté. Alžbětě II. prý například vadí, že příbuzenstvo Kate na královské rodině profituje.

Při oslavách ale pochopitelně nikoho nenechali na pochybách, že vzájemné vztahy jsou v nejlepším pořádku. Úsměvy se rozdávaly na všechny strany. Největšímu zájmu se opět těšila Kate, která se dostavila v něžném kabátku v pudrově růžové barvě z dílny Alexandera McQueena a dokonale sladěných lodičkách s kloboučkem i psaníčkem.

Reklama

Další články

Načítám