Hlavní obsah
Článek

Americký herec a režisér Shia LaBeouf (28) usoudil, že je po roce a půl ten správný čas posunout vztah s mladičkou přítelkyní Miou Goth o úroveň výš. Dvojice, která se poznala během natáčení kontroverzního snímku Nymfomanka, v pondělí přiletěla po společně stráveném víkendu na letiště v Los Angeles. Obrovský diamantový prsten na ruce Mii se přitom nedal přehlédnout.

Hercova nenápadná známost, která svou bledou tvář jen málokdy zvýrazní šminkami, se k překvapení mnohých živí poměrně úspěšně jako modelka a občas si odskočí k filmu. Během natáčení odvážných scén ve zmiňovaném projektu Larse von Triera bylo Mie sladkých devatenáct. Letos by se měla objevit v menší roli v dramatu Everest, kde si zahraje s velkými hvězdami, jakými jsou Keira Knightley, Jake Gyllenhaal nebo Sam Worthington.

LaBeouf na sebe v poslední době upozornil hlavně účinkováním ve videoklipu Elastic Heart zpěvačky Sii, kde bojuje polonahý s dvanáctiletou baletkou Maddie v kleci. Ovšem i další jeho počiny nezůstaly bez odezvy. Kariéru úspěšně nastartoval v Golfovém snu, filmu Constantine a akčním thrilleru Já, robot. Následovaly role v Transformers, Disturbii nebo Zemi bez zákona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám