Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Tereza Mátlová (48) nemohla dva týdny na jeviště. Dostala silnou virózu, na kterou jí nepomáhala ani předepsaná antibiotika. "Nakonec zabrala až druhá. Kašel polevil. Dnes jsem měla už první zkoušku v divadle. V pátek mám premiéru v divadle v Ústí, v sobotu hraju Fantoma a vypadá to docela dobře," řekla Super.cz Mátlová, která ve Fantomovi opery září v roli operní divy.

Pokud je zdravá, užívá si, že se jí zpívá lépe i po absolvované plastice nosu. Ten jí nešťastnou náhodou zlomila její dcera Emilka na dovolené v Dominikánské republice a Tereza se z estetického a také zdravotního důvodu rozhodla pro plastiku.

"Mám pocit, že žádný problém nemám, plastika nosu se povedla výborně. Vůbec mě to nebolí. Vypadám, myslím, i lépe, estetický problém se vyřešil, dýchá se mi lépe. A Emilka si dává teď větší pozor, abych na sál nemusela znovu," dodala s úsměvem Mátlová na 125. výročí firmy vyrábějící cukrovinky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám