Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Petra Hřebíčková, která v seriálu Svatby v Benátkách ztvárňuje majitelku svatebního salonu Olgu Drozdovou, je v pátém měsíci těhotenství, a tak autoři seriálu neváhali a zakomponovali její požehnaný stav i do seriálového děje.

Ještě předtím ale Hřebíčková natáčela společně s dalšími herci jarní televizní upoutávky - takzvané identy. Vtipné předěly mezi pořady mají jarní tematiku a stylizované jsou do 60. let minulého století. V době, kdy se upoutávky natáčely, ještě herečka těhotenství maskovala. Menší bříško proto zakrývala puntíkatým deštníkem.

„Mám hodně ráda francouzské filmy šedesátých let a módu té doby, připadá mi velice ženská. Takže se v oblečení, které mám na sobě, cítím příjemně,“ prozradila Petra, která si oblékla pohodlné šaty. Ty ale ve skutečnosti moc často nenosí.

„Já jsem spíš riflový typ, který dává přednost pohodlí, takže se svou seriálovou postavou Olgou občas nechávám inspirovat,“ dodala Petra, jež se už na miminko, které čeká s hercem Matějem Dadákem, moc těší.

Její seriálová kolegyně Alice Bendová naopak pózovala coby dívka z plovárny v pruhovaných šatičkách. Před sebou pak držela obrovský pruhovaný balón, který by se jako těhotenské bříško hodil spíše k Petře Hřebíčkové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám