Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Doma má sice muzikanta Viktora Dyka, který píše písničky pro řadu zpěvaček, sama zpívat rozhodně umí, protože už roky hraje v muzikálech, přesto ale Ivana Jirešová (47) žádnou vlastní píseň nikdy nenazpívala. Proč, proboha?

"To opravdu nevím, ještě mě to nikdy nenapadlo. Vystudovala jsem na konzervatoři hudebně dramatický obor, muzikály mám ráda a ráda v nich hraju a Viktor mi to nabízí už deset let, co jsme spolu. Musí to vycházet ze mne, kdy budu mít já potřebu se takhle vyjádřit," krčila rameny Ivana na zkoušce dalšího projektu, v němž se objeví, muzikálu Mýdlový princ v Divadle Broadway.

Ivana by vůbec mohla dělat spoustu věcí. Vzhledem k tomu, že se už roky věnuje józe, klidně by ji mohla i trénovat. Ale ani do toho se jí nechce. Jak tedy tráví volný čas, kterého má polovinu měsíce vždycky spoustu, protože má s expartnerem dceru Sofii ve střídavé péči?

"To záleží na tom, jestli mám Sofinku, anebo ne. Chodím do školy na angličtinu, chodím zpívat, cvičím bikram jógu. Mám to docela natřískané. A cvičitelskou licenci? Uvidíme, možná časem. Ale zase si cvičení tolik neužiji, musela bych tomu věnovat dvakrát tolik času," vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám