Hlavní obsah
Článek

Po dramatickém zranění kolene na lyžích lékaři Andree Verešové (43) prorokovali, že už nikdy nevyjede na sjezdovku a nikdy se nepostaví na přehlídkové molo, jelikož nebude moct obout boty na vysokém podpatku. Dva roky po nehodě kráska bez problémů sjíždí i černé sjezdovky a nedá ani ránu bez bot na jehlových podpatcích.

„Nosím podpatky v rámci rekonvalescence, díky nim aspoň posiluju,” směje se Andrea. Jejími oblíbenými jsou lodičky Casadei, které nosí Madonna (65), Beyoncé Knowles (42) a Victoria Beckham (49) bez nich nedá ránu.

Doktoři modelce doporučují, aby absolvovala operaci menisku a přetržených vazů, ale ona se zákroku brání. „Kdyby mi koleno operovali hned po nehodě, což dělají třeba v Rakousku, tak bych to podstoupila automaticky. Když se mi ale koleno uzdravilo, tak už jsem si do něj po čtyřech měsících nenechala řezat,” kroutí hlavou Andrea. „Chci to zkusit bez operace. Co se má stát, to se stane,” říká Andrea.

Štěstí ale přeje připraveným, a tak modelka dělá vše pro to, aby se obešla bez operace. Odpovědně posiluje svaly okolo kolene. „Cítím to, když neposiluju a necvičím. Celý leden jsme odstonali, a proto posílené svaly atrofovaly. Cítila jsem to, když jsme vyrazili naposledy na lyže. Člověk prostě musí posilovat, co to jde,” říká Andrea Verešová, která doufá, že se operaci nakonec vyhne.

Reklama

Další články

Načítám