Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Člověk by se domníval, že Mirka Čejková (62) se svými syny prožívá díky pohádkově vysokým alimentům od exmanžela skvělý život. Chyba lávky. Profesionální golfista Alex Čejka (44) prý výživné neplatí.

O syny Alexe (16) a Felixe (14) se stará jen bývalá hvězda Televizních novin. „Otec mých synů vůči nim neplatí ani minimální povinnost. Na jejich výchovu už několik let nepřispívá,” svěřila se deníku Blesk Čejková. Světově úspěšný golfista by měl svým dětem do Čech podle rozhodnutí soudu zasílat 270 tisíc měsíčně. To se ale neděje, a jeho dluh tak narůstá do astronomických výšin. Za uplynulých deset let měl Čejka svým synům poslat 32,4 miliónu, což se nestalo.

Podle Mirky Čejkové těží její bývalý manžel z toho, že nežije v České republice. Jelikož je občanem s německou státní příslušností, který pracuje ve Spojených státech, a navíc oficiálně pobývá v Thajsku, tak jsou na něj české úřady krátké.

Čejka by měl ale rozhodně z čeho rozdávat. Během uplynulého víkendu na turnaji PGA v Portoriku vyhrál svůj první turnaj a vydělal tak přes 13 550 000 korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám