Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na hollywoodské poměry nebývale vysoký herec Ted Danson (67) je už dávno v ‚dědečkovském‘ věku, ale do starého železa ještě dlouho patřit nebude. Podívejte, jak to fešnému majiteli baru z kultovního sitkomu Na zdraví sluší s bělostným vlasovým porostem vedle rovněž stále atraktivní a úspěšné herečky Mary Steenburgen, s níž je v manželském svazku už téměř dvacet let!

Dnes už není pochyb, že Ted s Mary, která je držitelkou Oscara za vedlejší roli v komedii Melvin a Howard, tvoří jeden z nejpevnějších hollywoodských párů. Poznali se v roce 1993 během natáčení komedie Pontiac Moon a o dva roky později už byli svoji. Danson se tak začal starat o její dvě děti Lilly a Charlese z předešlého manželství s hercem Malcolmem McDowellem.

Herec z komedie Tři muži a nemluvně má však rovněž dvě děti. S producentkou Cassandrou Coates dceru Kate a ještě adoptovanou dceru Alexis. Coates však prodělala těžkou mrtvici a Danson se o ni několik let staral. Po jeho aférce s kolegyní Whoopi Goldberg však následoval rozvod, který herce v roce 1993 vyšel na 30 miliónů dolarů.

Reklama

Další články

Načítám