Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na pohled něžná blondýnka, uvnitř chladnokrevná zlatokopka, která nejde pro facku daleko. Taková je prý nová přítelkyně oscarového režiséra a herce Clinta Eastwooda - alespoň podle jejího bývalého manžela Paula Wainscoata. Krutá realita, nebo jen přetrvávající nevraživost?

Pokud by na jeho tvrzení byla alespoň trocha pravdy, jednapadesátiletá Christina Sandera s pohádkově bohatým Eastwoodem, jenž právě sklízí ovace za Amerického snipera, vyhrála jackpot. Ještě předtím, než se s ním poznala, prožila poměrně krátce trvající manželství, které skončilo jejím zatčením za domácí násilí. Policejní zdroj potvrdil, že dokonce ještě předtím, než se Christina s Paulem vzali, u nich zasahovala policie kvůli ohlášenému napadení. Když ženu zatýkali, byl prý z jejího dechu silně cítit alkohol.

Sandera se prý opila poté, co jí zemřela kočka, a když se v noci probudila, začala na svého muže křičet, kde jsou její koťátka, a mlátit jej hlava nehlava. Paul nakonec požádal o rozvod. U soudu vypověděl, že je jeho manželka násilnická alkoholička a rozhazovačná zlatokopka, která očekává, že bude hýčkána jako královna.

Ať už je výpověď pravdivá, nebo ne, příběh Christiny je jako novodobá pohádka o Popelce. Eastwooda totiž poznala v jeho krásném hotelu Mission Ranch v Kalifornii, kde pracovala jako servírka v restauraci. Jednoho dne obsluhovala i jeho, přeskočila jiskra a nedávno už čtyřiaosmdesátileté hollywoodské ikoně dělala doprovod na Oscarech...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám